Ik zal me even voorstellen.

Ik ben Nancy Spruijt en al van kleins af aan gefascineerd door alle soorten dieren. Het was voor mij dan ook niet meer dan normaal dat ik van dieren mijn beroep wilde maken. Ik ben daarom na de middelbare school een opleiding dierverzorging gaan volgen aan de Helicon opleiding in Boxtel waar ik ook mijn diploma behaald heb. Tijdens een stage gedurende deze opleiding kwam ik in aanraking met het honden trimmen. En  ik werd meteen enthousiast. Dit wilde ik ook gaan doen. Ik ben meteen de opleiding gaan volgen bij het Huisdier Kennis Instituut te Bunnik en behaalde daar in april 2003 mijn diploma. Tevens heb ik in dat jaar meegedaan met twee trimwedstrijden waarvan ik bij de Brabantse trimkampioenschappen een derde plaats behaalde en tijdens de Benelux trimkampioenschappen trimtalent van het jaar ben geworden met een mooie eerste plaats. In 2003 ben ik ook met mijn eigen salon gestart naast mijn fulltime baan. Al snel was dit niet meer te combineren omdat mijn salon goed ging lopen en nu run ik al jaren met veel plezier mijn eigen salon. Om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen ben ik ook regelmatig op tentoonstellingen, trimkampioenschappen, workshops en vak dagen te vinden. 

 Nancy Spruijt Beste Trimsalon Brabant